(κενό)
Καθημερινά ο Μάγειρας της Μονάδας προετοιμάζει επαρκή προσεγμένο μενού το οποίο περιλαμβάνει τρία κυρίως γεύματα και ένα συμπληρωματικό, με σωστή ποιοτική σύνθεση και ειδικό διαιτολόγιο, ανάλογο με τις διατροφικές ανάγκες της τρίτης ηλικίας και την κατάσταση της υγείας του κάθε τροφίμου (περιπτώσεις με ιδιαίτερο ιατρικό ιστορικό, όπως διαβητικοί κ.α.).
Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται εντός της Μονάδας, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που καθορίζει ο Διευθυντής σε σύμπραξη με τον ιατρό, σε άριστα εξοπλισμένο χώρο ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
|